Image Image Image Image Image
Scroll to Top

Naar top

Over ons

Wij zijn mediavormgevers,

We vertellen verhalen in beeld, tekst, vormgeving, animatie en video. We zijn jong en blijven jong want naast een zeer ervaren basis van professionals worden onze media vormgegeven door studenten van het Da Vinci College En juist hun eigenzinnige, frisse kijk op ons vak maakt dat we een onderscheidend product leveren. En jong betekent werk van deze tijd want we leveren naast media ook concepten, strategische plannen en we kunnen de impact meten door de content nauwlettend online te volgen. de Ruwe Talenten, waartalent werkt.

Concreet maakt de Ruwe Talenten iedere vorm van content met als doel de boodschap van de klant bij zijn of haar doelgroep te krijgen.

 Producten:

 

  • Video
  • Animatie
  • Vormgeving (visuele identiteit)
  • DTP (inclusief digitale media)
  • Redactie (inclusief web en sociale media content)
  • Website content beheer
  • Concept/strategie
  • CRM analyse
  • Fotografie

 

FILOSOFIE

Onze filosofie

Ieder talent is uniek, het is aan ons om hem of haar te helpen dit ruwe talent te ontdekken, te verfijnen en te ontwikkelen. Door studenten in te zetten bij het werken aan opdrachten uit de praktijk kunnen ze zich al tijdens hun studie vormen naar hun toekomst. Hun frisse kijk op het vak, aangevuld met de ervaring van onze professionals zorgen op die manier voor een onderscheidend maar kwalitatief aanbod aan werk .

 

 

 

Da Vinci College

logo-davinci-college

Wij geloven dat we jou en de werkgevers in de regio persoonlijk moeten kennen om jouw talenten optimaal tot bloei te laten komen. Daarom werken we intensief samen met het bedrijfsleven, ondersteunen we jouw ambities en bieden we je professionele en persoonlijke begeleiding. Vanzelfsprekend gebeurt dit binnen een uitdagende en tegelijkertijd veilige leeromgeving. Zo halen we meer jij uit jou en heb je een leuke en leerzame tijd op het Da Vinci College én daarna ook de beste kansen op een carrière die bij je past.

 

 

 

YOURMEDIAGROUP

de Ruwe Talenten is onderdeel van: 

YOUR-MEDIA-GROUP

een samenwerkingsverband tussen de volgende bedrijven:

BLiS web & mobile

BLiS web & mobile brengt u verder in het optimaal inzetten van internet, tablets en smartphones. Vanuit gespecialiseerde teams benutten wij onze technische expertise en ervaring om branchespecifieke oplossingen te realiseren.

 

Made in RTTRDM

Made in Rotterdam zijn makers van content. Op welke wijze de boodschap ook verpakt moet worden, wij beschikken over specialisten op het gebied van copy, vormgeving en bewegend beeld. Met experts op communicatie en marketing gebied weten we de klant te bereiken.