Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Over ons

Ieder talent is uniek, het is aan ons om hem of haar te helpen dit ruwe talent te ontdekken, te verfijnen en te ontwikkelen. Door studenten in te zetten bij het werken aan opdrachten uit de praktijk kunnen ze zich al tijdens hun studie vormen naar hun toekomst. Hun frisse kijk op het vak, aangevuld met de ervaring van onze professionals zorgen op die manier voor een onderscheidend maar kwalitatief aanbod aan werk.

De studenten van deze stageperiode zijn acht tweedejaars mediavormgeving studenten van het Da Vinci College, en één derdejaars DTP student van MBO Gorinchem.

Wij stellen graag de talenten van de eerste periode van schooljaar 2017 – 2018 aan u voor.

 

V.l.n.r. boven: Romaico Nieuwland, Ilse Spaans, Mitchell voor den Dag en David Grimme.
V.l.n.r. onder: Rashel Courtar, Larissa Brood en Loes van Zanten.

 

 

 

Da Vinci College

logo-davinci-college

Wij geloven dat we jou en de werkgevers in de regio persoonlijk moeten kennen om jouw talenten optimaal tot bloei te laten komen. Daarom werken we intensief samen met het bedrijfsleven, ondersteunen we jouw ambities en bieden we je professionele en persoonlijke begeleiding. Vanzelfsprekend gebeurt dit binnen een uitdagende en tegelijkertijd veilige leeromgeving. Zo halen we meer jij uit jou en heb je een leuke en leerzame tijd op het Da Vinci College én daarna ook de beste kansen op een carrière die bij je past.

 

 

 

YOURMEDIAGROUP

de Ruwe Talenten is onderdeel van: 

YOUR-MEDIA-GROUP

een samenwerkingsverband tussen de volgende bedrijven:

BLiS web & mobile

BLiS web & mobile brengt u verder in het optimaal inzetten van internet, tablets en smartphones. Vanuit gespecialiseerde teams benutten wij onze technische expertise en ervaring om branchespecifieke oplossingen te realiseren.

 

Made in RTTRDM

Made in Rotterdam zijn makers van content. Op welke wijze de boodschap ook verpakt moet worden, wij beschikken over specialisten op het gebied van copy, vormgeving en bewegend beeld. Met experts op communicatie en marketing gebied weten we de klant te bereiken.